Η VIEPA στον αέρα

Μετά την τελετή βράβευσης των Packaging Awards. η VIEPA είχε την ευκαιρία να εμφανιστεί σε ένα πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Ώρα Ελλάδος" του OPEN TV και να συστηθεί στους τηλεθεατές σε όλη την Ελλάδα. 

Κατά την διάρκεια της εμφάνισης του στην τηλεόραση ο διευθυντής της VIEPA, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μίλησε για την έλλειψη τεχνικού προσωπικού  που υπάρχει στην Ελλάδα λόγω της απαξίωσης της τεχνικής εκπαίδευσης στη χώρα και της λανθασμένης υποβάθμισης των τεχνικών επαγγελμάτων.

Αυτή η έλλειψη έχει δημιουργήσει μια αυξημένη ζήτηση για ρομποτικές εφαρμογές και αυτοματοποιήσεις στις βιομηχανίες ώστε να καλυφθεί το κενό από το εργατικό δυναμικό που δεν βρίσκεται, η VIEPA προσφέρει αυτές τις λύσεις τα τελευταία 13 χρόνια σε βιομηχανίες όπως των Φαρμάκων, των Καλλυντικών και των Τροφίμων ακόμα και κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης. 

Στην συνέντευξη του ο Παπαδόπουλος Παναγιώτης έκανε λεπτομερή αναφορά των στόχων του για την εταιρεία και των φιλοδοξιών της: να συνεχίσει να προσφέρει καινοτόμες λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές μεταξύ των μεγαλύτερων ονομάτων του κλάδου.